Litt om Oss

Vi er en vennegjeng, som nå begynner å bli godt voksne, som har blues som samlingspunkt. I løpet av sesongen så besøker vi mange forskjellige bluesklubber for å høre på gamle og nye stjerner.

Noe av det som trekker oss til blues er den spennende historien som ligger bak og ikke minst, å kunne se hvordan stilen har utviklet seg. Vi har etter hvert blitt så gode, føler vi selv, at vi kan kjenne igjen de forskjellige variantene og undersjangrene.

Så gode har vi blitt at vi jevnlig har konkurranser hvor målet er å få identifisert undersjangeren. Her er det ingen fasiter, men vår eldste og mest kunnskapsrike medlem, Olav, er alltid villig til å dømme.

Vi har hatt en tur til New Orleans som en gruppe og vi har som mål å få gjennomført en til i løpe av noen år. Alle medlemmene har forpliktet seg til å ha sin egen sparekonto for å spare til en slik tur, hvis de vil være med.

Hvis du liker blues musikk, så er vi på ingen måte en lukket organisasjon. Send gjerne en e-post til kontakt@trondheimbluesklubb.com så hører du fra oss. Det må nevnes at vi kan være noe ensidig i praten, så de som ikke er like entusiastiske når det kommer til blues som vi er, vil fort gå lei. Tross alt kan vi tilbringe en hel kveld i intens diskusjon om forskjellene mellom Memphis Blues og Chicago Blues.